Menu Commercial Water Resources Heavy Civil

Hyatt Place DC

Located within sight of the White House, this adaptive reuse, renovation project converted a mid-1960s 91,000 SF 11-story office building into a 164-room hotel. Demolished down to the concrete frame, renovations included adding new elevator shafts and stairwells, installing a steel penthouse structure, and replacing the front façade with curtain wall. Updated hotel amenities include a penthouse bar and terrace, three levels of parking, a business center, and a fitness center.

Hyatt Place Centennial Olympic

Reeves Young constructed a 182,000 SF 175-room Hyatt Place hotel located in the heart of Atlanta. This 11-story post-tension high-rise included an elevated pool, a fitness center, a lobby bar/foodservice space, 2,500 SF of meeting space, retail, and 93 parking spaces. Reeves Young provided Program Management, Construction Management, and Heavy Civil services on this project. This project was constructed on two of the busiest streets in Atlanta, Luckie Street and Marietta Street. The Hotel is front-facing Luckie St. street, while the 2-story retail space front Marietta St. The Reeves Young team utilized SWS panelized EIFS skin in order to save the owner and client five weeks on the projected schedule.

Hyatt House Nashville

Located within Nashville’s Midtown district, this 15-story 200-room Hyatt House Hotel replaced the vacant 29,980 SF 21st Plaza office building. The prime 0.62-acre property was chosen by the developer due to its proximity to downtown Nashville, Vanderbilt University, and hospitals in Nashville’s medical corridor. Reeves Young performed all foundation and concrete structure, building skin, roof, and building envelope work. Designed by Wakefield Beasley to embrace the sound of “Music City”, Reeves Young utilized SWS panelized EIFS system to provide seven varying shades of white and gray in an “equalizer” fashion of color change. The prefabricated EIFS panels allow our construction team to dry in the building literally 12 days after topping out the post-tension concrete structure.